Poslovni objekt – z možnostjo prilagoditve

Oddano v najem

Na frekventni lokaciji Poljanske ceste v centru Ljubljane oddamo sodoben poslovni objekt v skupni izmeri 1006 m2. Objekt je bil zgrajen leta 2009 in obsega tri etaže – klet, pritličje in nadstropje. Tik ob objektu je več lastniških parkirnih mest, dostopen je tudi s kombijem in tovornim vozilom.

Objekt je sodobno tehnično opremljen z IT omrežjem, soba s strežnikom, alarmom, video nadzorom, optiko, klimo.

Objekt je primeren za različne storitvene dejavnosti, trgovino s skladiščem, predstavništva in sprejeme, izobraževalne dejavnosti, organizacije seminarjev ipd. Za dolgoročnejše najeme (nad 5 let) je mogoče objekt prilagoditi specifičnim potrebam najemnika.

Najemnina za objekt skupaj z opremo znaša 8.100 EUR/mesec + obratovalni stroški. Varščina je v višini 1 mesečne najemnine, ki se plača ob podpisu najemne pogodbe.

Odlična priložnost za takojšen začetek dejavnosti!

energetska_izkaznica
Energetska izkaznica
št. 2016-4-3-37021


Opis posamezne etaže:

Pritličje (224 m2)

Vstop v pritličje je mogoč skozi glavni vhod ali po stopnicah iz garaže. Predprostor ločuje vzhodno od zahodne strani pritličja.
Na vzhodni strani pritličja je 5 pisarn (8,80 m2, 9,45 m2, 9,50 m2, 12,55 m2 in 19,90 m2) ter večji prostor (22,45 m2), ki lahko služi kot velika sejna soba. Iz sejne sobe in dveh pisarn je mogoč izstop na zunanji vrt.
Na nasprotni strani hodnika vzhodnega dela pritličja se nahajajo WC, sanitarije s stoječim tušem in čajna kuhinja.

Zahodni del pritličja obsega prostor v izmeri 85,80m2 in je lahko namenjen skladiščenju ali prevzemu blaga.
Dostop je iz parkirišča z avtomatskimi dvižnimi vrati na daljinsko upravljanje. Po potrebi se ta vrata lahko predelajo v zastekljen vhodni portal tlorisin prostor se lahko uporabni za razstavni prostor, sprejemnico ali kaj drugega, odvisno od zahteve vaše dejavnosti.
Ta prostor ima WC in dostop do čajne kuhinje.

Nadstropje (218 m2)

 • Velika soba
  Velika soba

S stopnišča, ki vodi v nadstropje, vstopimo v predprostor, ki ločuje vzhodno od zahodne strani nadstropja.
Vzhodna stran nadstropja obsega velik, svetel prostor v skupni izmeri 85,75 m2 (za najmanj 14 delovnih mest) ter manjšo pisarno, ki lahko služi kot mala sejna soba v izmeri 8,54 m2.
Pisarniški prostor na zahodni strani nadstropja je z montažno steno razdeljen na dva dela po cca. 42 m2. V vsakem prostoru je možno zagotoviti najmanj po 6 delovnih mest.
tlorisIz vseh prostorov je mogoč izstop na balkona, ki se nahajata tako na vzhodni kot na zahodni strani objekta.
V celotnem nadstropju sta dva WC-ja, ene sanitarije s stoječim tušem in čajna kuhinja.

Klet (564 m2)

Klet obsega osrednji garažni in/ali skladiščni prostor v skupni izmeri 439,18 m2 (za najmanj 12 parkirnih mest), 4 manjše zaprte prostore (po cca. 13 m2), ki se nahajajo v vogalih kleti, ter prostor ob rampi (55,30 m2), ki je lahko namenjen kolesarnici ali hišnikovemu kabinetu, saj je opremljen s priročnim in vrtnim orodjem. Iz varnostnih razlogov je vstop v ta prostor mogoč le od zunaj in z identifikacijsko kodo.
Klet je v celoti ogrevana (vključno s kolesarnico). Opremljena je z več 10 internetnimi priključki, kar omogoča uporabo kleti tudi za laboratorijske namene ali preizkuse. (To je trenutna namembnost kleti).
tlorisV klet vodi rampa. Garažna vrata se odpirajo avtomatsko s pomočjo daljinskega upravljalca.
Za manipulacijo blaga je na voljo tudi lastniški viličar Jungheinrich Triplex.

 • Garaža/skladiščni prostor/laboratorij
  Garaža/skladiščni prostor/laboratorij

Okolica objekta:

Parkirni prostor in vrt (854 m2)

Prostor okoli objekta je ograjen. Parkirišče pred objektom varujejo avtomatska vrtna vrata, ki se odpirajo z daljinskim upravljalcem oz. z vnosom identifikacijske kode. Pred objektom je na voljo 12 parkirišč. Ob objektu je urejena zelenica, ki nudi dovolj prostora za uradne sprejeme ali druženja.


Sodobna opremljenost objekta:

Računalniške in telefonske instalacije v vseh prostorih, soba s komunikacijsko omaro in 202 internetnima priključkoma, ki omogočajo žično povezavo do vseh elektronskih naprav po celem objektu, dostop do interneta preko optike Telekoma Slovenije ali T-2 (po izbiri), kontroliran vstop v vse prostore z vnosom identifikacijskih kod, protivlomna vrata, videofon, videonadzor ter alarmni sistem povezan z RIVAL VTS varovanjem, klima naprave, ogrevanje na zemeljski plin, avtomatska garažna in vrtna vrata na daljinsko upravljanje, avtomatski namakalni sistem za zalivanje zelenice.


Lokacija

V bližini se nahajajo:

 • Trgovska centra (Mercator in Hofer) /250 m/
 • Postaja mestnega avtobusa (št. 5 in 13) /100 m/
 • Center mesta – hoteli, banke /2 km/
 • Restavraciji (Grad Kodeljevo, Gostilna pri Jovotu) /750 m/
 • Nakupovalno in poslovno središče BTC /4 km/
 • Oddaljenost od avtoceste /4 km/
 • Rekreacijski park Kodeljevo /700m/
 • Zanimivosti: Ljubljanski grad, staro mestno jedro, nebotičnik, tromostovje … /2 km/


Reference

SIQ – Prvi najemniki; 2009 – 2017


Vas objekt zanima? Imate kakšno vprašanje? Kontaktirajte nas!